Nov 21, 2010

Ups! O fisura! - Tratament Natural, Organic pentru Fisuri Anale si Hemoroizi



Tratament pentru Fisuri Anale si Hemoroizi.


Probleme considerate jenante in mod eronat, nerecunoscute uneori nici in intimitate, Fisurile Anale si Hemoroizii, sunt o realitate extrem de grava care afecteaza din ce in ce mai devreme viata noastra, fiind comune ambelor sexe. Cauzele sunt multiple, printre care alimentatia, sedentarismul, sarcina/nasterea, mostenirea genetica.


Un remediu excelent pentru o problema 'dureroasa' il reprezinta galbenelele de natura organica, atat ca pudra, flori cat si ca extract concentrat de galbenele, in amestec cu alte plante organice.


Administrare:
Acest produs nu vindeca definitiv hemoroizii sau fisurile anale, doar amelioreaza  si ajuta la depasirea crizelor acute (uneori pentru perioade foarte lungi, chiar ani).
Este cu mult mai eficient decat produsele care promit in mod eronat  vindecarea! 


Daca doriti acest produs il puteti gasi in Magazinul Raw.



Jumatate din cantitatea din punga cu amestecul de plante (50gr) se infuzeaza intr-un litru de apa pentru 10 minute. Mai exact, cand fierbe apa se adauga amestecul si se lasa 10 minute acoperit.
Intr-un lighean (suficient de mare incat sa incapem cu partea afectata....) se toarna aprox. 3-4 litri (depinde de marimea ligheanului)  de apa calda peste care se adauga infuzia de plante, strecurata.
Dupa o toaletare adecvata, se sta pur si simplu cu 'zona problema' in lighean, nivelul lichidului nu trebuie sa fie foarte sus, doar cat sa ne acopere in totalitate partea sensibila, pentru aproximativ 20-30 de minute (stiu ca nu este cea mai reconfortanta pozitie.... dar merita....).


Uneori problema se rezolva dupa prima administrare dar este recomandat sa se repete tratamentul si in ziua urmatoare (cu cealalta jumatate din amestec). 
Daca jena persista se poate prelungi atat cat este nevoie tinandu-se obligatoriu cont si de sfaturile de mai jos.


Tips:
- Dupa ce 'iesim' din lighean, ne uscam bine  zona afecta cu feonul. Nu este o gluma, este extrem de eficient!
- In lipsa acestui produs este foarte eficenta si o simpla baie cu ceai de galbenele.


Alte sfaturi....
Asa zisele tratamente miraculoase de vindecare nu prea au succes pentru ca problemele mentionate, din pacate nu se pot vindeca definitiv (decat pe cale chirurgicala, cu riscurile de rigoare si nici atunci nu avem rezultate 100% garantate), de regula urmand sa traim cu ele toata viata.
Ce putem face este insa ameliorarea lor progresiva, astfel incat sa reducem la minimul posibil numarul crizelor acute.
Crizele mentionate se manifesta prin dureri, sangerari (rosu intens, nu inchis la culoare), o jena permanenta in zonele afectate.
Pe langa tratamentul propriu-zis stilul de viata este hotarator. Astfel, in special in perioada de manifestare acuta a acestor crize, trebuie o hidratare a organismului dubla decat in mod frecvent, multa miscare (chiar si bicicleta in casa), multe bai calde (sa stam in cada, daca se poate de mai multe ori pe zi, pt minim 20 minute, fara spuma de baie sau alti agenti chimici) si mare atentie la ce mancam, eliminand in totalitate din alimentatie (pana la trecerea definitiva a crizelor si o perioada dupa) condimentele agresive (piper, ardei iute, tabasco, etc), mancarurile grele si picante ( iuti, cu usturoi, etc), cele care fermenteaza sau produc gaze si cel mai important eliminarea  totala a alimentelor care pot irita/ zgaria mucoasa: seminte, cereale, floricele de porumb, alune, fistic, etc.


Este bine sa consumam miere si ulei de masline, multa apa, trebuie mentinuta o igienizare constanta (apa calda, servetele umede) dupa fiecare defecatie, trebuiesc prevenite atat constipatia cat si diareea si adoptarea unui stil alimentar care sa favorizeze un scaun normal si regulat.

No comments:

Post a Comment