Jan 4, 2011

Scrub Anticelulita - Cafea si Scortisoara



Scrubul Anticelulita - Cafea si Scortisoara este un exfoliant activ care  actioneaza atat la suprafata pielii prin eliminarea celulelor moarte si a toxinelor, dar si in profunzime, asupra tesutului adipos prin stimularea circulatiei periferice.
Cofeina absorbita in piele amplifica arderea grasimilor la nivel local.
Uleiul din cafea hraneste si inmoaie pielea.

Actiunea ingredientelor active se manifesta in timpul aplicarii printr-o usoara inrosire a zonelor masate si o senzatie de mici intepaturi.
Contine Cafea Arabica, Zahar Brun Nerafinat, Ulei de susan, Ulei de masline extravirgin, pudra de scortisoara, pudra de ghimbir, extract de chili, extract uleios de scortisoara, sare amara, vitamina A, vitamina E, miere, ulei esential de scortisoara.
Scrubul se aplica dupa dus, pe pielea umeda, in cantitati mici pe zonele afectate de celulita si se maseaza energic cu miscari circulare, fara insa a produce leziuni.
Nu este recomandat pentru zonele sensibile (fata, gat, sani) dar daca totusi se foloseste in cantitati mici, trebuie masat usor si clatit imediat.
Pe zonele cu celulita profunda se poate lasa sa actioneze 10-15 minute pentru a fi absorbit cat mai bine in piele, inainte de a fi clatit.


Daca celulita este avansata il puteti folosi zilnic pe zonele cu probleme iar profilactic o data pe saptamana.
Verificati sensibilitatea la scortisoara (puternic alergena) dar si la ceilalti compusi activi prin 'Testul pentru depistarea alergiei'.


Daca doriti acest produs il puteti gasi in Magazinul Raw.


Tips:
Nu se foloseste nici un fel de scrub pe pielea proaspat epilata, arsa de soare sau cu diverse afectiuni dermatologice.
Daca aveti probleme grave ale aparatului circulator nu folositi produse anticelulitice cu substante reactive. Puteti folosi insa un scrub simplu cu rol de exfoliere si hidratatre.
Evitati contactul cu ochii si mucoasele.
In functie de rezistenta fiecarui organism, micile intepaturi pot continua si dupa baie, semn ca ingredientele active absorbite in piele inca mai lucreaza.
De obicei intepaturile de dupa se simt doar pe zonele mai sensibile si cu celulita mai putina. In zonele unde tesutul adipos este foarte gros, sensibilitatea este redusa si nu veti putea simti intens la nivel cutanat chiar daca in profunzime 'exista activitate', fapt dovedit de reactia din restul zonelor.
Eventualele pete rosii care pot aparea pe o piele sensibila, in special pe partea exterioara a palmei, pe partea interioara a antebratului, pe gat sau piept, se vor atenua treptat si vor disparea la aprox 10-15 minute dupa baie.
Daca nu se doreste continuarea schemei de tratament anticelulitic cu crema si ulei de masaj, dupa orice  peeling este binevenit un masaj cu un ulei hidratant si protector.