Mar 5, 2011

Scrub pentru fata si buze - Delicieux



Delicieux este un exfoliant delicios pentru fata si buze dar se poate folosi cu succes si pentru decolteu sau restul corpului.
Contine Zahar brun nerafinat, Unt de cocos, Ulei de migdale dulci, Miere si Vitamina E.
Untul de cocos reface epiderma, hidrateaza si catifeleaza. Zaharul brun tonifica si exfoliaza delicat pielea, fara sa o raneasca. Mierea are proprietati anti-bacteriene, hraneste si emoliaza in acelasi timp. Uleiul de migdale dulci  calmeaza si actioneaza in profunzime prevenind uscarea pielii.
Toate ingredientele folosite au 'Food grade' asa ca se pot ingera fara probleme. Cand veti exfolia buzele va veti abtine cu greu!

Tenul va ramane curat, fara impuritati, luminos, fin si hidratat. 
Desi recomand aplicare unui ulei sau a unei creme ulterior exfolierii, mixul de ingrediente din acest scrub va lasa o piele catifelata ca si cand ar fi deja data cu crema.
Daca din diverse motive doriti o 'pauza' de crema peste noapte, folosind acest scrub veti putea sta linistite pana dimineata cu pielea hidratata, fara a fi necesar nici un alt produs dupa exfoliere si fara exista riscul de a avea o piele uscata.








Mod de folosire:
Pe tenul curat si inmuiat, inclusiv pe buze, la finalul dusului, se aplica cu o discheta demachianta o cantitate destul de mica de exfoliant, care se intinde cu miscari usoare, circulare, evitand zona din jurul ochilor.
Nu se freaca cu putere si nu se apasa!
Se lasa sa actioneze ca si o masca, fiind extrem de hranitor si hidratant, 10-15 minute, apoi se clateste cu apa calduta si la final cu apa rece.

Este scrubul meu preferat iar de multe ori il folosesc in exces doar pentru ca imi place prea mult. De regula, trebuie folosit o data, maxim de 2-3 ori pe saptamana. Mai corect, pentru ten uscat de 1-2 ori, pentru ten gras, de 2-3 ori pe saptamana.
Produsul se pastreaza intr-un loc racoros, continutul fiind ferit de apa sau aburi.

Atentie!
Acest scrub este recomandat persoanelor cu piele normala, sanatoasa, fara probleme dermatologice.
Daca aveti un ten sensibil, alegeti un exfoliant bland, cu granule mici si moi.
Daca aveti  un ten acneic, foarte sensibil (vase sparte, cuperoza) sau iritat, nu utilizati acest scrub.


Daca doriti acest produs il puteti gasi in Magazinul Raw.


Tips:
Cel putin o data pe saptamana folositi o masca dupa exfoliere.
Nu aplicati exfoliant pe zonele cu probleme dermatologice de orice fel, rani, arsuri, eczeme, etc.
Dupa aplicarea scrubului trebuie obligatoriu folosita o crema cu protectie UV daca va expuneti la soare (chiar si in perioada rece).