Dec 8, 2010

Pour Lui - Elegant - Crema solida

Pour Lui - Elegant - Crema solida


De ce 'Pour Lui'? Pentru ca de obicei barbatii sunt neglijati chiar si in sfera cosmeticelor clasice, iar cosmetice organice dedicate special lor sunt aproape inexistente.
Un cadou cochet si senzual precum aceasta crema  este un bun inceput pentru a schimba 'obiceiul de consum' al barbatilor de langa noi, ajutandu-i sa 'migreze' de la cosmetice pline de chimicale si agenti cancerigeni, catre produse simple, naturale, sanatoase.



Pour Lui - Elegant este o crema solida de genul '5 in 1', mai exact poate fi folosita ca si crema de corp, de fata, crema de maini, crema de masaj sau chiar parfum. 
Contine Ceara naturala de albine, unt cacao organic nerafinat, unt shea organic nerafinat, ulei de masline extravirgin presat la rece, ulei din samburi de migdale presat la rece, uleiuri esentiale organice. Este o crema hranitoare, hidratanta datorita proprietatilor  elementelor componente, cu formula non-grasa si un parfum discret, masculin.
Ceara este emolienta si creaza o pelicula protectoare.

Untul de cacao, hranitor si puternic antioxidant, confera elasticitate pielii si o regenereaza.
Untul de Shea este intens hidratant si contine din belsug acizi grasi naturali, vitamine si minerale esentiale.
Uleiul de masline extravirgin bogat in acizi grasi omega 3 si 6, vitamine si fitonutrienti, are o aciditate scazuta  si o eficienta dovedita, hraneste, catifeleaza si regenereaza pielea.

Uleiul din samburi de migdale confera stralucire pielii, are efect calmant si emolient, se absoarbe repede odata cu vitaminele si mineralele pe care le contine, tonifica si revitalizeaza epiderma.
Uleiurile esentiale au proprietati antibacteriene, antioxidante, oferind in acelasi timp un parfum placut, natural.

Pentru aplicare, crema se incalzeste cateva secunde intre palme, apoi se intinde cu masaj circular, sau dupa ce a fost putin incalzita, se poate masa pielea direct cu forma solida.
Fiecare stea/inima este ambalata individual. Dupa folosire se recomanda pastrarea in cutiuta proprie. Comanda minima 3 bucati.

Nu uitati sa efectuati Testul pentru depistarea alergiei inainte de prima aplicare a oricarui produs!


Daca doriti acest produs il puteti gasi in Magazinul Raw.