Dec 2, 2010

Lumanare naturala - Inima de Scortisoara

Lumanare 100% Organica 


Ceara de albine folosita este 100% naturala, de la un apicultor (prieten de familie) din zona Brasovului. Este ceara pura, testata si cu un miros foarte apetisant chiar si in stare pura.


Relaxant si reconfortant, uleiul esential de scortisoara reduce stresul, induce o stare de buna-dispozitie si stimuleaza circulatia periferica.
Are deasemenea proprietati antiinflamatorii, antimicrobiene si antivirale, intarind imunitatea generala a organismului.
Contine Ceara naturala de albine, scortisoara naturala si ulei esential de scortisoara. Cantitatea minima 8 bucati.



Lumanarea se odihneste pe un suport de lemn natural, care o face extrem de atractiva si cu un aer foarte rustic. 
La baza suportului se afla si un mini cofraj din hartie cerata pentru momentul in care doriti sa o aprindeti. Mirosul fiind divin (foarte persistent chiar si cu lumanarea neaprinsa) si aranjamentul foarte atractiv, este insa pacat sa o aprindeti imediat, pozitionati-o la o distanta confortabila si savurati mirosul de scortisoara adevarata, proaspat macinata (care chiar se afla in compozitia lumanarii).


Este un excelent Cadou de Sarbatori, oferirea unui produs Natural, Homemade presupune o implicare emotionala profunda, o grija deosebita pentru cei de langa noi.
Poate fi insa si un cadou intim, oferit impreuna cu un vin rosu bun, fiind bine-cunoscut efectul afrodisiac al scortisoarei.


Daca doriti acest produs il puteti gasi in Magazinul Raw.




Tips:
- Cand savurati vinul rosu presarati putina scortisoara macinata in pahar si aprindeti lumanarea... sau inima... .
Atentie! Nu se mananca!