Mar 16, 2011

Balsam pentru calcaie - Magic Heel



Magic Heel este o crema balsam reparatoare, extrem de eficienta  pentru pielea deteriorata, uscata, crapata, a calcaielor.
Se poate folosi si pentru alte zone cu epiderma ingrosata cum ar fi coatele.
Ceara naturala de albine creaza o pelicula protectoare si emolienta iar amestecul de uleiuri prin proprietatile unice specifice fiecarui ulei in parte, hraneste, hidrateaza, vitaminizeaza si regenereaza pielea afectata a calcaielor.
Contine Ceara naturala, Ulei de ricin, Ulei de Shea, Ulei de jojoba, Ulei de masline extravirgin, Ulei din seminte de dovleac, Miere, Extract de menta, Vitamina A, Vitamina E, Ulei din arbore de ceai, Ulei de lamaie.


Mod de utilizare:
Se aplica zilnic, de preferat seara, pe pielea curata, imediat dupa baie.
De 2-3 ori pe saptamana, inaintea aplicarii balsamului efectuati si un scrub pentru calcaie.
Crema balsam se intinde cu miscari circulare, pana la absorbtia completa, dupa care se protejeaza picioarele cu o pereche de sosete moi, din bumbac, de preferat pe tot timpul noptii.
Daca doriti acest produs il puteti gasi in Magazinul Raw.


Tips:
Dupa efectuarea scrubului, inaintea utilizarii balsamului, aplicati  o masca din banane pe toata suprafata talpii. Una dintre principalele cauze ale deteriorarii pielii de pe calcaie, este deficitul de vitamine si minerale, printre care zinc, calciu fier, potasiu, iar banana este o binecunoscuta 'rezerva' naturala.


Reteta - 'Masca pentru calcaie':
O banana zdrobita + 2 linguri ulei de cocos (sau masline) + 1/2 avocado (daca nu aveti, merge si fara) + putin bicarbonat (cat sa omogenizeze). Se amesteca ingredientele.Trebuie obtinuta o consistenta mai pastoasa, ca sa poata fi intinsa si sa nu alunece usor. Se aplica uniform pe calcaie si pe toata talpa.
Apoi se introduce fiecare picior intr-o punga de plastic, se leaga in jurul gleznei si se urmareste aprox. o jumatate de ora filmul preferat.

O alta varianta este sa va impachetati zona pe care ati aplicat masca in folie alimentara (film alimentar).
In final se clateste cu apa calduta si se aplica balsamul Magic Heel, fara sa uitam de sosete!