Jan 6, 2011

Mix baie SPA - Lavanda

  
 Mixul pentru baie SPA - Lavanda 


De ce SPA? Pentru ca meriti, cum ar spune o celebra reclama. Meriti dupa o saptamana de munca sa te relaxezi, sa uiti de stres si sa-ti rasfeti pielea cu ingrediente simple, naturale, care sa o hraneasca si sa o incarce cu energie pentru saptamana ce urmeaza.



Contine:
- o pastila efervescenta imbogatita cu unt de shea, ulei de migdale dulci si ulei de masline extravirgin;
- un amestec de saruri pentru baie, sare de mare, sare amara, zahar brun, flori de lavanda; unele cristale de sare sunt colorate cu violet de gentiane, un antiseptic activ cu rol dezinfectant; 
Florile uscate de lavanda se infuzeaza in contact cu apa calda si au un efect calmant, de relaxare, fiind recomandate atat in combaterea stresului cat si in starile febrile, de raceala sau gripa.
Uleiul esential de lavanda este util in insomnie, migrene, reducerea tensiunii, are proprietati antiseptice si antispastice, este antiinflamator si antibacterian.
Ingredientele sunt Unt de Shea brut, nerafinat, Ulei de Migdale Dulci, Ulei de Masline extravirgin, bicarbonat alimentar, amidon alimentar, zahar brun, sare de mare, sare amara, sare de lamaie, violet de gentiane, vitamina E, ulei esential de lavanda, flori uscate de levantica.


Dupa ce ati facut dus (eventual si un peeling relaxant), umpleti cada cu apa la o temperatura potrivita si adaugati intregul continut al Mixului SPA. Pastila efervescenta se va topi usor si va elibera uleiurile hranitoare si miresmele imbietoare, iar sarurile si florile uscate se vor contopi cu corpul vostru invaluindu-va intr-o senzatie de relaxare totala.
Savurati baia pentru cel putin o jumatate de ora, dand astfel posibilitatea substantelor naturale sa interactioneze cat mai profund cu pielea voastra.
Veti ramane cu o piele hidratata, catifelata si foarte placuta la atingere.


Daca doriti acest produs il puteti gasi in Magazinul Raw.


Tips:
Stingeti lumina, aprindeti o lumanare naturala (sau mai multe) si ascultati in surdina o  muzica clasica.
Este binevenit si ceaiul preferat, pregatit din timp dar pastrat cald.
Pentru o relaxare maxima recomand un ceai de lavanda, simplu ori in combinatie cu ghimbir sau ceai verde.


Acest produs il prepar acasa, pentru mine si familia mea de cate ori dorim sa ne relaxam. Daca il doriti si voi, il puteti cumpara sau va puteti prepara singuri varianta alternativa, adaugand in apa de baie sare mare, ceai si flori uscate de levantica.