Dec 29, 2010

Crema Anticelulita - Cinnamon



Crema Anticelulita Cinnamon este o crema organica, hranitoare, usoara, non-grasa. Unturile nerafinate hranesc in profunzime si catifeleaza, uleiurile hidrateaza si tonifica iar scortisoara, argila si rozmarinul 'ataca' la propriu celulita.
Are o textura extrem de placuta, un miros imbatator, se aplica cu miscari ferme si se maseaza in profunzime.
Dupa aplicare puteti simti o usoara caldura si mici intepaturi datorate efectului   de stimulare a circulatiei periferice.
Contine Unt de cacao organic nerafinat, unt shea organic nerafinat, ulei de susan, ulei jojoba, ulei virgin cocos, extract de rozmarin, argila naturala, extract uleios de scortisoara, vitamina A, vitamina E, ulei esential de scortisoara.


Pentru o eficienta maxima se recomanda aplicarea 'Uleiului de masaj Anticelulitic - Cinnamon' dupa aplicarea anterioara a cremei.
Este foarte important sa se efectueze un masaj cu ulei dupa dupa aplicarea unei creme active, pentru a o impregna in tesuturi.
Nu este o crema agresiva fiind si hranitoare in acelasi timp, doar ca trebuie sa va testati in prealabil sensibilitatea la scortisoara (care este extrem de eficienta dar in acelasi timp poate fi puternic alergena) prin 'Testul pentru depistarea alergiei'.
Daca doriti acest produs il puteti gasi in Magazinul Raw.

Tips:
Efectuati intotdeauna un Scrub Anticelulitic
inaintea masajului.