Mar 29, 2011

Tratament pentru Unghii si Cuticule



Tratament intensiv 
pentru 
Unghii si Cuticule

Regenereaza unghiile casante, crapate, exfoliate, actioneaza in profunzime si inmoaie cuticulele. Este hidratant si antibacterial.
Ajuta la cresterea unei unghii puternice si sanatoase.
Previne craparea cuticulelor si aspectul inestetic.
Contine Ulei din germeni de orez, Ulei de migdale dulci, Ulei de jojoba, Extract uleios de soia (continut ridicat de biotina), Ulei de lamaie, Vitaminele A,E,D, uleiuri esentiale organice.


Se aplica cu ajutorul unui betisor de lemn (sau o scobitoare) o picatura pe fiecare unghie, si se maseaza bine atat unghia cat si cuticulele din jurul ei.
Se maseaza cu miscari circulare si miscari sus/jos pentru a stimula radacina unghiei.
Pe langa faptul ca este sanatos, are si efectul unei manechiuri rapide care se poate realiza oriunde si in orice moment al zilei.
Se poate folosi atat pentru unghiile de la maini cat si pentru cele de la picioare, pedichiura va arata deasemenea fresh.
Tratamentul se aplica pe partea exterioara a unghiei, pe cantul acesteia dar si pe interior.
Pentru o catifelare maxima si o hidratare intensiva, aplicati tratamentul si seara inainte de culcare, apoi purtati peste noapte o pereche de manusi din bumbac, respectiv sosete.
Rezultatele vor fi vizibile!


Daca aveti cuticule foarte uscate, sau sunteti abia la inceput in aplicarea manechiurii fara foarfeca, alternati tratamentul acesta cu 'Balsamul pentru cuticule'.


Daca doriti acest produs il puteti gasi in Magazinul Raw.


Tips:
- Realizati in prealabil un scrub pentru maini, unghii si cuticule.
Incalziti apoi intr-un castron micut putin ulei de masline extravirgin (daca nu aveti merge si de floarea soarelui), adaugati cateva picaturi de lamaie si inmuiati unghiile (cat sa se acopere de tot radacina si cuticulele) pentru aprox. 15-20 minute. Clatiti apoi cu apa calduta si aplicati tratamentul intensiv pe fiecare unghie.
Repetati zilnic pana observati o imbunatatire evidenta a structurii unghiei.
Scrubul si baia de ulei le puteti face apoi de 1-2 ori pe saptamana.
Tratamentul il puteti folosi zilnic, de mai multe ori pe zi, sau de cate ori doriti sa va improspatati aspectul mainilor. 


- Eu aplic tratamentul cu ajutorul unui bat pentru frigarui (ideal din acela cu o lungime mijlocie).
Introduc partea neascutita in ulei, picur o picatura pe fiecare unghie, apoi imping usor cuticulele netaiate. La nevoie intorc batul invers si folosesc varful pentru a curata sau dezlipi unele cuticule.
Dupa aceea masez bine toata suprafata unghiei, radacina si lateralele.
Batul de frigarui este suficient de tare incat sa nu se rupa usor, iar varful sau este suficient de moale incat sa poata fi manevrat fara sa raneasca (precum o  trusa clasica, metalica). Se poate considera si foarte igienic batul fiind de unica folosinta.
Aplicarea tratamentului cu ajutorul unui betisor de lemn este mult mai practica decat pensula obisnuita, prin faptul ca actionam si fizic cuticulele, prin miscari de apasare/impingere si efectuam masajul atat de important, care in aplicarile clasice era de multe ori uitat.