Dec 8, 2010

Pour Lui - Irresistible - Crema solida

Pour Lui - Irresistible - Crema solida


De ce 'Pour Lui'? Pentru ca de obicei barbatii sunt neglijati chiar si in sfera cosmeticelor clasice, iar cosmetice organice dedicate special lor sunt aproape inexistente.
Un cadou cochet si senzual precum aceasta crema  este un bun inceput pentru a schimba 'obiceiul de consum' al barbatilor de langa noi, ajutandu-i sa 'migreze' de la cosmetice pline de chimicale si agenti cancerigeni, catre produse simple, naturale, sanatoase.Pour Lui - Irresistible este o crema solida de genul '5 in 1', mai exact poate fi folosita ca si crema de corp, de fata, crema de maini, crema de masaj sau chiar parfum. 
Contine Ceara naturala de albine, unt shea organic nerafinat, ulei de jojoba presat la rece, uleiuri esentiale organice.


Este o crema hidratanta, care hraneste in profunzime pielea datorita proprietatilor  elementelor componente, cu formula non-grasa si un parfum senzual, masculin.
Ceara este emolienta si creaza o pelicula protectoare.
Untul de Shea este intens hidratant si contine din belsug acizi grasi naturali, vitamine si minerale esentiale.
Uleiul de jojoba apare ca o descoperire revolutionara, un ulei eficient cu aceleasi caracteristici ca si substanta grasa produsa de glandele sebacee, care se absoarbe imediat in piele si este recomandat in special pentru pielea sensibila.
Uleiurile esentiale au proprietati antibacteriene, antioxidante, oferind in acelasi timp un parfum placut, natural.


Pentru aplicare, crema se incalzeste cateva secunde intre palme, apoi se intinde cu masaj circular, sau dupa ce a fost putin incalzita, se poate masa pielea direct cu forma solida.
Fiecare inima este ambalata individual. Dupa folosire se recomanda pastrarea in cutiuta proprie. Comanda minima 3 bucati.
Nu uitati sa efectuati  Testul pentru depistarea alergiei inainte de prima aplicare a oricarui produs!


Daca doriti acest produs il puteti gasi in Magazinul Raw.